Binbirdirek Sarnıcı

Binbirdirek، دومین آب انبار بزرگ استانبول

Binbirdirek، دومین آب انبار بزرگ استانبول

آب انبار بین‌بیر‌دیرک (Binbirdirek Sarnıcı) که در زبان ترکی به معنی هزار و یک ستون هست، در محله فاتیح استانبول و در بالای میدان سلطان احمد قرار گرفته است.

طبق منابع بیزانسی، این آب انبار که در قرن چهارم ساخته شده، دومین آب انبار بزرگ استانبول است. این آب انبار که شامل 224 ستون است و مساحت کلی آن 3584 متر مربع است، پس از خشک شدن در طول زمان، از قرن شانزدهم به عنوان یک کارگاه عمل می کرد.

ستون های موجود در آب انبار از دو بدنه تشکیل شده و با سرستون های هرم مانند بدون تزئین به هم می پیوندند. با این حال، علائم مختلفی بر روی ستون ها وجود دارد. گفته می شود که این تابلوها متعلق به کارگرانی است که در دوره ساخت آب انبار کار می کردند. آب انبار واقع در غرب هیپودروم در سال های اخیر تمیز شده و به روی بازدیدکنندگان باز شده است. این آب انبار که بازدید از آن بسیار آسان است و زیبایی جالبی دارد، از قرن چهارم یعنی در زمان سلطنت کنستانتین کبیر تا به امروز باقی مانده است.

از 224 ستون موجود در آب انبار، 212 ستون تا به امروز باقی مانده است. بخش هایی مانند کافه ها و محوطه های نمایشگاهی نیز در داخل آب انبار کار می کنند که می گوییم زیبایی جالبی دارد.

Binbirdirek Sarnıcı

تاریخچه مختصر آب انبار بین‌بیر‌دیرک

بر اساس منابع بیزانسی، هنگامی که امپراتور کنستانتین شهر را بازسازی کرد، برخی از اعضای مجلس سنای رم را مجبور به مهاجرت به استانبول کرد. فیلوکسنوس، یکی از سناتورها، کاخی را در مجاورت هیپودروم ساخته بود و آب انبار Binbirdirek را برای تامین آب مورد نیاز کاخ ساخته بود.

Binbirdirek Sarnıcı

در دوره عثمانی، عمارت های بزرگی بر روی آب انبار بینبردیرک ساخته شد. یکی از آنها عمارت فضلی پاشا بود. این عمارت در سال های بعد در اثر آتش سوزی ویران شد. در دوره های بعد، بالای آب انبار به صورت زمین خالی باقی ماند و بازار محله ای در اینجا ایجاد شد. تاجرانی که در بازار غرفه می‌زدند، مدتی از آب انبار به عنوان انبار استفاده می‌کردند.

Binbirdirek Sarnıcı

آب انبار بین‌بیر‌دیرک امروز

امروزه این آب انبار هم به روی بازدیدکنندگان باز است و هم میزبان سازمان های مختلف است. در Binbirdirek Cistern که ظرفیت 3000 نفر را دارد، سازمان هایی مانند عروسی، فشن شو و مهمانی نیز برگزار می شود.

Binbirdirek Sarnıcı
فرقی نمی‌کند روز هفته باشد یا آخر هفته، اگر بگویید می‌خواهید مکان‌هایی را ببینید که تا به حال ندیده‌اید، این آب انبار می تواند با زیبایی بی‌نظیرش میزبان شما باشد.

Binbirdirek Sarnıcı

نحوه دسترسی به آب انبار بین‌بیر‌دیرک

برای رفتن به آب انبار با تراموا، می توانید در ایستگاه تراموا سلطان احمد (تقریباً 100 متر)، ایستگاه تراموا Çemberlitaş (تقریباً 300 متر) یا ایستگاه تراموا Gülhane (تقریباً 600 متر) پیاده شوید.

برای رفتن به آب انبار با استفاده از اتوبوس های IETT، می توانید با پیاده شدن در ایستگاه اتوبوس Çatlamışkapı (تقریباً 600 متر)، ایستگاه اتوبوس Beyazıt (تقریباً 750 متر)، ایستگاه اتوبوس Akbıyık (تقریباً 800 متر) به آب انبار برسید.

برای رفتن به آب انبار با قطار، می توانید در ایستگاه قطار Sirkeci (تقریباً 850 متر) پیاده شوید.

برای رفتن به آب انبار با استفاده از Marmaray، می توانید در ایستگاه Marmaray Sirkeci (تقریباً 1 کیلومتر) پیاده شوید.

وب سایت: binbirdirek.com.tr

Binbirdirek Sarnıcı

Binbirdirek Sarnıcı

نقشه و موقعیت جغرافیایی آب انبار بین‌بیر‌دیرک

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

Küçükçekmece’de gezilecek yerler

جاذبه های گردشگری منطقه کوچوک چکمجه استانبول

جاذبه های گردشگری منطقه کوچوک چکمجه استانبول منطقه کوچوک چکمجه(Küçükçekmece)، واقع در سمت اروپایی استانبول، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + بیست =