15 جاذبه گردشگری در منطقه بشیکتاش استانبول

15 جاذبه گردشگری در منطقه بشیکتاش استانبول

بشیکتاش(Beşiktaş) در سمت اروپایی استانبول واقع شده و به خاطر زندگی محله‌ای پر جنب و جوش و رنگارنگ، بازارهای مختلف، بازار ماهی، جمعیت دانشجویی، فعالیت‌های فرهنگی و هنری، زندگی شبانه، مراکز خرید، ساختمان‌های تاریخی، باشگاه فوتبال، مکان‌های تفریحی و غذاخوری کنار دریا و کشتی معروف است. همچنین اسکله‌های این محله یکی از محبوب‌ترین و با ارزش‌ترین مناطق واقع در ورودی بسفر هستند. در سفر با تور استانبول شما می‌توانید کارهای زیادی در این محله انجام دهید و با هر سلیقه‌ای که هستید فعالیت مناسب خودتان را پیدا کنید. ما در این مقاله از استانبول سرا 15 جاذبه گردشگری بشیکتاش معرفی می کنیم که شما در بازدید از این محله بدانید چه کار کنید و کجاها بروید.

1. کاخ دولما باغچه | Dolmabahçe Sarayı

کاخ دولما باغچه استانبول، واقع در بشیکتاش در قلب استانبول، به عنوان یکی از بناهای با معنا و اهمیت بسیار به نظر می رسد. در حالی که این کاخ توسط سلطان عبدالمجید در زمینی به مساحت 15000 متر مربع در سال 1843 ساخته شد، مشخص است که این کاخ برای استفاده در سال 1856 افتتاح شد. پس از اعلام جمهوری، مصطفی کمال آتاتورک از کاخ دولما باغچه به عنوان اقامتگاه ریاست جمهوری در استانبول استفاده کرد و در 10 نوامبر 1938 در اینجا درگذشت. در حالی که اهمیت کاخ برای ملت ترکیه را نمی توان با کلمات بیان کرد، اما می توانید وسایل شخصی مصطفی کمال آتاتورک را در کاخ دولما باغچه مشاهده کنید.

Dolmabahçe Sarayı

این کاخ که ساختاری باشکوه دارد در مجموع از 3 بخش تشکیل شده است. این بخش‌ها عبارتند از حرم‌همایون، محل زندگی خصوصی سلطان و خانواده‌اش، بخشی که در آن امور دولتی اداره می‌شود، و تالار مویده (تالار تشریفات)،که برای پذیرایی از بزرگان و برگزاری مراسم استفاده میشود.

این کاخ، که اولین جایی است که باید در بشیکتاش ببینید، حاوی آثار بسیاری است که هم مربوط به دوره عثمانی، زمان تأسیس جمهوری ترکیه و هم مربوط به آتاتورک است. حتما به شما توصیه می کنیم از این کاخ دیدن کنید، جایی که احساس می کنید در یک صحنه تاریخی هستید.

توجه : عکاسی در داخل کاخ ممنوع است. توصیه می کنیم قبل از بازدید در روزهای رسمی و تعطیلات، باز بودن آن را بررسی کنید.

2. موزه دریایی استانبول | İstanbul Deniz Müzesi

آیا آماده کشف تاریخ دریایی ترکیه هستید؟ موزه دریایی استانبول که زیر نظر نیروهای مسلح ترکیه به فعالیت خود ادامه می دهد، به عنوان بزرگترین موزه دریایی ترکیه به نظر می رسد. این موزه که میزبان 20000 اثر است، به لطف مجموعه بزرگی که دارد، در میان موزه های برجسته جهان قرار دارد. این موزه که از سال 1961 در همین ساختمان وجود دارد، آثار آتاتورک، اسناد تاریخی، آثار کاغذی و فلزی را به نمایش می گذارد.

İstanbul Deniz Müzesi

توجه: موزه دریایی استانبول در شب سال نو و اولین روز تعطیلات مذهبی تعطیل است. ورود به موزه بعد از ساعت 16:00 در روزهای هفته و ساعت 17:00 در تعطیلات آخر هفته و تعطیلات رسمی پذیرفته نمی شود.

3. کاخ یلدیز | Yıldız Sarayı

عمارت ییلدیز استانبول که یکی از آثار قرن نوزدهم عثمانی است، شامل سه ساختمان مجزا و مجاور است که در تاریخ های مختلف در باغی احاطه شده توسط دیوارهای بلند، دومین کاخ بزرگ استانبول، ساخته شده است. این بنا در زمان سلیم سوم ساخته شد و معروف است که تا پایان دوره عثمانی میزبان کاخ توپکاپی و مردم کاخ بوده است. کاخ ییلدیز که آخرین نمونه از معماری کاخ های عثمانی نیز می باشد بر روی تپه ییلدیز در بشیکتاش قرار دارد. اگرچه این کاخ در حال حاضر در دست بازسازی است، اما جزو اولین مکان هایی است که باید هنگام باز شدن آن را ببینید.

Yıldız Sarayı

4. موزه مجموعه های کاخ | Saray Koleksiyonları Müzesi

موزه مجموعه‌های کاخ در بشیکتاش موزه‌ای است که در آن اقلام متعلق به کاخ سلطان و خانواده‌هایشان که در کاخ‌های اواخر دوره عثمانی استفاده می‌شد، به نمایش گذاشته می‌شود. همچنین این امکان را دارید که از اشیای کاخ دلما باغچه، کاخ بیلربی، موزه توپکاپی و کاخ ییلدیز و خانه های تابستانی، کاخ آینالی کاواک، کاخ کوچوک‌سو، کاخ ایهلامور و کاخ مسلک استانبول دیدن کنید. محصولات کارخانه های فرش و بافندگی Yıldız Porselen و Hereke نیز از جمله مجموعه های موزه هستند.

Saray Koleksiyonları Müzesi

5. کاخ چراغان | Çırağan Sarayı

کاخ چراغان استانبول که در دوره عثمانی ساخته شده و به دلیل معماری باشکوهش مشهور است، در منطقه بشیکتاش استانبول و درست در سواحل بسفر واقع شده است. کاخ چراغان که از نزدیک شاهد آخرین دوره‌های امپراتوری عثمانی بود، به درخواست سلطان عبدالمجید در اواخر قرن نوزدهم ساخته شد.

Çırağan Sarayı

این کاخ که در زمان ساخت یکی از باشکوه‌ترین کاخ‌های امپراتوری عثمانی به شمار می‌رفت ، در سال ۱۹۱۰ در اثر آتش‌سوزی به شدت آسیب دید. کاخ چراغان که در سال 1989 بازسازی شد، در نتیجه مرمت انجام شده در سال 2006 شکل فعلی خود را به خود گرفت. امروزه این کاخ که دارای یک هتل و رستوران مجلل است با شکوه تمام پذیرای بازدیدکنندگان خود است.

6. موزه نقاشی کاخ‌های ملی، اتاق چای شکر احمد پاشا و کافه لیمونلوک | Milli Saraylar Resim Müzesi, Şeker Ahmet Paşa Çay Salonu & Limonluk Kafe

موزه نقاشی کاخ های ملی که در بخشی از کاخ دولما باغچه واقع شده است، حاوی آثار بسیاری از نقاشان مهم ترکیه است که از دوره عثمانی تا امروز قدمت دارند. این موزه همچنین مجموعه ای از نقاشی های سفارش یا خریداری شده توسط سلاطین عثمانی قرن نوزدهم را به ترتیب موضوعی به نمایش می گذارد. این موزه که از 30 سالن تشکیل شده است، شامل تعدادی نقاشی نیز است که از کاخ توپکاپی به امانت گرفته شده است.

Milli Saraylar Resim Müzesi, Şeker Ahmet Paşa Çay Salonu & Limonluk Kafe

دو کافه زیبا وجود دارد، تالار چای شکر احمد پاشا در ورودی موزه و کافه لیمونلوک در حیاط خلوت موزه. در اتاق چای Şeker Ahmet Paşa، می توانید قهوه خود را مشرف به بسفر در فضای کاخ میل کنید و به تنگه بسفر خیره شوید.

کافه دیگری که شما را به سفری در زمان می برد، کافه لیمونلوک است که در حیاط خلوت موزه نقاشی، جایی که قوها در دریاچه و درختان معطر شنا می کنند، ساختمانی که قبلا کارگاه بود، اکنون خانه کافه لیمونلوک است.

7. کاخ ایهلامور | Ihlamur Kasrı

کاخ ایهلامور استانبول، عمارت تابستانی سابق عثمانی است که در زمان سلطان عبدالمجید اول ساخته شده است.

دو عمارت به نام‌های مراسیم و عمارت ماییت توسط سلطان عبدالمجید ساخته شده است. می گویند کاخ ایهلامور غرفه تشریفات است. تزئینات داخلی غرفه که در آن به تاریخ سفر خواهید کرد، مطابق با مفهوم دکوراسیون غربی است که اغلب در کاخ های عثمانی دیده می شد و در قرن نوزدهم ترجیح داده می شد. عمارت مراسیم با ساختار باشکوه خود پذیرای بازدیدکنندگان خود به عنوان یک موزه-کاخ و همچنین میزبان سازمان هایی مانند عروسی و جشن است. برای دور شدن از شلوغی استانبول و استراحت به شما توصیه می کنیم از غرفه ایهلامور دیدن کنید که در میان سرسبزی قرار دارد و زیر سایه درختان نمدار و چنار قرار گرفته است.

Ihlamur Kasrı

8. استادیوم اینونو (ورزشگاه وودافون آرنا) | İnönü Stadyumu (Vodafone Arena Stadyumu)

ورزشگاه اینونو، نماد بشیکتاش، یکی از قدیمی‌ترین ورزشگاه‌های ترکیه است و بین سال‌های 1947 تا 2013 مورد استفاده قرار می‌گرفت. ورزشگاه وودافون پارک، چهره جدید بشیکتاش، طراحی مدرنی دارد و در 11 آوریل 2016 درهای خود را به روی علاقه مندان به ورزش باز کرد. اولین بازی افتتاحیه بین بشیکتاش و بورساسپور بود. در داخل استادیوم جدید، موزه ای نیز وجود دارد که توسط باشگاه جی کی بشیکتاش مطابق با ورزشگاه جدید ساخته شده است که روند بیش از یک قرن تیم بشیکتاش را با یک سیستم تکنولوژیکی به نمایش می گذارد.

İnönü Stadyumu (Vodafone Arena Stadyumu)

9. بازار بشیکتاش و بازار ماهیگیران بشیکتاش | Beşiktaş Çarşısı ve Beşiktaş Balıkçılar Çarşısı

بازار بشیکتاش استانبول میزبان مردمی از اقشار مختلف و با سلیقه های مختلف است. در پاساژها، مغازه ها، کافه ها و رستوران های بازار می توانید اوقات خوبی را سپری کنید و از لحظات لذت ببرید.

می توانید از بازار ماهی بشیکتاش واقع در میدان بشیکتاش ماهی تازه بخرید و در رستوران های ماهی اینجا با عزیزان خود در میزهای دلپذیر ملاقات کنید.

BKM Mutfak، واقع در قلب بازار بشیکتاش، هر ماه میزبان تئاتر و نمایش است. فراموش نکنید که به صفحه رویداد BKM Mutfağı نگاهی بیندازید، جایی که می توانید لحظات خوشی را در محیطی راحت داشته باشید.

Beşiktaş Çarşısı ve Beşiktaş Balıkçılar Çarşısı

10. پارک ییلدیز | Yıldız Parkı

پارک یلدیز استانبول با زیبایی‌های طبیعی، مسیرهای پیاده‌روی، حوض‌ها، استخرهایی که هنگام تماشای آن آرامش پیدا می‌کند، منظره بسفر و مناطق پیک نیک، محیطی آرام را به بازدیدکنندگان خود ارائه می‌دهد. در این بیشه تاریخی در منطقه بشیکتاش دو عمارت تاریخی به نام‌های عمارت چادر و عمارت مالتا وجود دارد که توسط سلطان عبدالعزیز در سال 1871 ساخته شده‌اند. در این عمارت ها به خصوص آخر هفته ها می توانید صبحانه را با منظره تنگه بسفر صرف کنید و اوقات خوشی را در کنار عزیزانتان بگذرانید.

Yıldız Parkı

11. خیابان صبحانه | Kahvaltıcılar Sokağı

ما معتقدیم که صبحانه با شادی ارتباط دارد. به همین دلیل آمدیم تا از زیباترین خیابان بشیکتاش برایتان بگوییم. خیابان صبحانه در بشیکتاش به عنوان خیابانی شناخته می شود که طعم های لذیذ در کنار هم قرار گرفته اند. می توانید صبحانه را در هر زمانی از روز در برخی از مکان های صبحانه میل کنید. حتما به شما توصیه می کنیم از خیابان صبحانه دیدن کنید، جایی که می توانید یک صبحانه طولانی را در کنار عزیزانتان میل کنید، اوقات خوشی را سپری کنید و از صبحانه ای ترکیبی لذت ببرید.

Kahvaltıcılar Sokağı

12. خانه های ردیفی آکارتلر | Akaretler Sıra Evleri

مشخص است که خانه های ردیف تاریخی واقع بین بشیکتاش و ماچکا در دوره عثمانی ساخته شده اند. در منابع آمده است که این بناها که ساخت آن در سال 1875 آغاز شده است برای اسکان نگهبانان و اربابان شاغل در کاخ ساخته شده است.

مشخص است که مادر مصطفی کمال آتاتورک، زبیده هانیم، مدتی در ساختمان شماره 76 در خانه های ردیف آکارتلر زندگی می کرد.

امروز؛ خانه‌های ردیف که میزبان مکان‌هایی مانند رستوران‌ها، کافه‌ها، بوتیک‌فروشی‌ها و گالری‌های هنری هستند، ساختمان‌هایی با زیبایی دارند که با ساختارشان شما را شگفت‌زده می‌کنند.

Akaretler Sıra Evleri

13. موزه آشیان | Aşiyan Müzesi

موزه آشیان استانبول خانه‌ای است که توفیک فیکرت شاعر بین سال‌های 1906 تا 1915 در آن زندگی می‌کرد و از سال 1945 به عنوان موزه فعالیت می‌کرد. ساختمان موزه که نقشه آن توسط خود توفیک فیکرت کشیده شده است، در نزدیکی کالج رابرت که او در آنجا تدریس می کرد، قرار دارد و مشخص است که ساخت آن در سال 1906 به پایان رسیده است. پس از مرگ توفیک فیکرت، این ساختمان در 19 آگوست 1945 با نام موزه ادبیات سدید درهای خود را به روی بازدیدکنندگان گشود. در سال 1961، زمانی که قبر شاعر توفیک فکرت به باغ موزه منتقل شد، نام موزه به موزه آشیان تغییر یافت. این موزه که در سال های 2010 تا 2012 برای بازسازی بسته شد، در 14 دسامبر 2012 دوباره پذیرای بازدیدکنندگان شد. توصیه می کنیم در بازدید از بشیکتاش از این موزه دیدن کنید که در آن با ردپایی از شاعر مواجه خواهید شد.

Aşiyan Müzesi

14. مسجد اورتاکوی و میدان اورتاکوی | Ortaköy Camii ve Ortaköy Meydanı

معروف است که مسجد بزرگ مجیدیه یا مسجد اورتاکوی که یکی از اولین مکان هایی است که با ذکر اورتاکوی به ذهن می رسد، به سبک نئوباروک ساخته شده است. این مسجد که توسط سلطان عبدالمجید در سال 1853 ساخته شده است، بارها در اثر آتش سوزی و زلزله بازسازی شده است. این مسجد در نتیجه مرمتی که تقریباً سه سال بین سال‌های 2011 تا 2014 به طول انجامید، شکل فعلی خود را به خود می‌گیرد.

Ortaköy Camii ve Ortaköy Meydanı

میدان اورتاکوی میزبان رنگ‌های مختلف و بازدیدکنندگان از هر طبقه‌ای است. این میدان که هر روز میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی است، با نانوایی‌ها، کافه‌ها، رستوران‌های معروف و بوتیک‌های کوچک، کانونی است. منظره بسفر که با روشن شدن چراغ ها در هنگام غروب زیبایی بی نظیری به خود می گیرد، از جمله مکان هایی است که ارزش دیدن دارد.

15. مسیر پیاده روی دلمه باغچه | Dolmabahçe Yürüyüş Yolu

این جاده که در هر فصل زیبایی متفاوتی به خود می گیرد، فضایی دارد که شاهد آب های نیلگون بسفر و عمارت های تاریخی است و با هر قدمی شما را به سمت احساسات متفاوت سوق می دهد. شما با هر قدمی در این مسیر خود را در سرزمین های مختلف احساس خواهید کرد، جایی که از هرج و مرج استانبول دور خواهید شد و آرامش را در استخوان های خود احساس خواهید کرد.

Dolmabahçe Yürüyüş Yolu

نقشه و موقعیت جغرافیایی منطقه بشیکتاش استانبول

 

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

16 جاذبه دیدنی منطقه امینونو استانبول

16 جاذبه دیدنی منطقه امینونو استانبول

16 جاذبه دیدنی منطقه امینونو استانبول محله امینونو در استانبول، یکی از محله‌های تاریخی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 18 =