آزمون تخصص پزشكی(TUS)

آزمون تخصص پزشكی(TUS) 

آزمون Tus هر ساله در دو نوبت در ماه های آوریل و سپتامبر براي متقاضيان تحصيل در رشته هاي پزشكي در دانشگاه هاي تركيه در شهر آنكارا برگزار می شود و از دو قسمت آزمون زبان خارجی و آزمون علمی تشكیل شده است. هدف از آزمون زبان خارجی انتخاب داوطلبین واجد شرایط برای شركت در آزمون علمی است. در آزمون زبان خارجی دانشجو می با یست از 100 امتیاز حداقل 60 امتیاز كسب كند و گر نه حق ورود به آزمون علمی را نخواهد داشت.

آزمون در تاریخی كه از سوی شورای آموزش عالی كشور تركیه از طریق دفترچه راهنمای آزمون توس( tus ) مشخص می شود ساعت 9:30 صبح برگزارخواهد شد و نتیجه آزمون توس فردای آنروز ساعت 11 صبح بصورت لیست در محل برگزاری امتحان دردسترس داوطلبین قرار می گیرد. دانشجویانی كه حد نصاب قبولی را كسب كرده اند وارد آزمون علمی توس خواهند شد كه همان روز رأس ساعت 13:30 برگزار خواهد شد.

آزمون زبان خارجی توس

  • گروه اول: انگلیسي، فرانسه، آلمانی
  •  گروه دوم: اسپانیولی، ایتالیایی، روسی

آزمون گروه اول بصورت تستی وگروه دوم بصورت تشریحی برگزار می شود و داوطلب میتواند یكی از 6 زبان خارجی را جهت آزمون انتخاب كند. درآزمون گروه اول متن ها یی به یكی از زبان های انگلیسی فرانسه یا آلمانی( بسته به ترجیح ) تنظیم شده است كه پرسش هایی در قالب در مطلب بصورت تستی و به زبان تركی استانبولي ارایه شده اند. در آزمون گروه دوم متنی متشكل از حدود 200 كلمه به یكی از زبانهای اسپانیولی ایتالیایی یا روسی ارائه میشود كه داوطلب باید آنرا به زبان تركی ترجمه كند.

نكته:

قبولی این مرحله تا دو سال اعتبار دارد ، چنانكه دانشجویی دراین امتحان حد نصاب قبولی را كسب كند جهت ورود به آزمون علمی تا دوسال از شركت در آزمون زبان معاف می باشد .

آزمون علمی

هدف از آزمون علمی انتخاب دانشجویان واجد شرایط جهت ورود به دوره دستیاری در تخصص های مختلف پزشكی میباشد وبصورت تستی برگزار می شود .

این آزمون حاوی 3 گروه سوال می باشد .

1. تستهای ءلوم پایه پزشكی نوع اول TTBT. 1

2. تستهای ءلوم پایه پزشكی نوع دوم TTBT. 2

3. تستهای كلینیك KTBT

دانشجویان فارغ التحصیل از دانشكده پزشكی به سوالات TTBT .1 KTBT جواب خواهند داد و دانشجویان فارغ اتحصیل از دیگر دانشكده ها سوالات TTBT .1 TTBT.2 را جواب خواهند داد .

TTBT .1

بیوشیمی 20%

میكروبیولوژی 20%

پاتولوژی 20%

فارماكولوژی 20%

آناتومی 10%

فیزیولوژی 6%

جنین شناسی و بافت شناسی 4%

TTBT.2

بیوشیمی 45%

میكروبیولوژی 45%

فیزیولوژی 5%

جنین شناسی وبافت شناسی 5%

KTBT

داخلی 30%

كودكان 30%

جراحی 25%

زنان و مامایی 15%

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

پسوند ki در زبان ترکی استانبولی

پسوند ki در زبان ترکی استانبولی

پسوند ki در زبان ترکی استانبولی پسوند ki یا ضمیر ارتباطی برای کوتاهی کردن جملات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 3 =