پنج‌شنبه 6 اردیبهشت 1403
معرفی واکیفبانک ترکیه

معرفی واکیفبانک ترکیه

معرفی واکیفبانک ترکیه

بانک وقف های ترکیه که اختصارا واکیف بانک، (Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. (Ticaret Anonim Ortaklığı خوانده می شود، در 11 ژانویه 1954 با دستور ویژه ی نخست وزیر وقت عدنان مندرس، جهت استفاده بهینه از منابع وقف در توسعه اقتصادی ترکیه ، تاسیس شد و سه ماه بعد آغاز به کار کرد.

از آن روز به بعد واکیف بانک با به کارگیری به روزترین روشهای بانکداری، در صرفه جویی وتوسعه پس انداز اقتصادی ترکیه نقش بسزایی داشته است. واکیف بانک با انتخاب هدف تبدیل شدن به قدرتمندترین بانک ترکیه، از فرهنگ وقف نیرو می گیرد و اموال و دارایی هایی را که به شکل امانت به او واگذار شده است، به بهترین شکل مدیریت می نماید. این بانک به دنبال تقویت ارزشهایی است که تا کنون توانسته به مشتریان، کارکنان و سهامدارانش ارائه نماید.

معرفی واکیفبانک ترکیه

واکیف بانک 1954 با دستور عدنان مندرس با سرمایه ی اولیه 50 میلیارد لیره به شکل شرکت سهامی ترک تاسیس شد و بر اساس گزارش اتحادیه بانکهای ترکیه از لحاظ وسعت فعالیت ها به عنوان هفتمین بانک ترکیه انتخاب گردید. این بانک همچنین یکی از سه بانکی است که با سرمایه ی عمومی آغاز به کار کرده است و همه ی سهامداران آن ترک هستند.

سهامداران واکیف بانک به ترتیب زیر است:

  •  25.18 درصد سهام در تاریخ 2005 به عموم عرضه شد.
  •  43درصد سهام اوقاف زیر مجموعه ی سازمان کل اوقاف.
  •  15.64 درصد سهام متعلق به اوقافی است که بعدا ضمیمه شده اند.
  •  16.10 درصد سهام صندوق بازنشستگی واکیف بانک
  •  00.08 سایر.

یکی از پارامترهایی که این بانک در طول سال‌های فعالیت‌ خود به خوبی عملی کرده‌است، ارائه‌ خدمات بانک از طریق اینترنت و پشتیبانی تلفنی است که به علت همین امر توانسته مشتریان شرکتی و فردی خود را در اختیار و رضایت بانک قرار دهد.

معرفی واکیفبانک ترکیه

علاوه بر اینکه این بانک در تاریخ مذکور هفتمین بانک بزرگ ترکیه انتخاب شد، نقش اصلی در تامین مالی و اقتصادی تجارت‌‌های داخلی و خارجی را داشت که این فعالیت‌ها از طریق ۹۵۰ شعبه، ۴۲۱۰ دستگاه ATM و ۲۷۶۱۴۵ واحد POS در سطح کشور که کانال‌ها و راه‌های ارتباطی توزیع جایگزین را تشکیل می‌دهند، انجام گرفته است.

همانگونه که تمامی بانک‌های مطرح دنیا در کشورهای مختلف دیگر شعبه‌‌هایی دارند، بانک «VakıfBank» نیز از این اصل سوا نیست و در همین جهت در کشورهایی همانند نیویورک، بحرین و اربیل، شعبه‌ها‌ی بین‌المللی دارد. علاوه بر آن، این بانک در اتریش دارای یک شرکت تابعه به نام «VakıfBank International AG» در کشور اتریش است که به فعالیت در راستای سیاست‌های بانک مشغول است و دارای شعبه‌هایی در شهرهایی مانند وین، کلن و فرانکفورت است.

واکیف بانک با 198 میلیارد لیره سرمایه در رده هفتم در میان بانکهای ترکیه قرار دارد که دارای 926 شعبه وبیش از 15 هزار پرسنل می باشد. آدرس رسمی سایت www.vakifbank.com.tr است.

موسسات وابسته واکیف بانک نیز به ترتیب زیر می باشد:

  •  بیمه خورشید Güneş Sigorta A.Ş
  • بازنشستگی و زندگی واکیف Vakıf Emeklilik ve Hayat A.Ş
  •  فاکتورینگ واکیف Vakıf Faktoring A.Ş
  •  بنیاد لیزینگ مالی واکیف Vakıf Finansal Kiralama A.Ş
  •  شرکت سرمایه گذاری املاک واکیف Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
  •  بنیاد ارزش اوراق بهادارواکیف Vakıf Menkul Kıymet Yat. Ort. A.Ş
  •  بنیاد سرمایه گذاری اوراق بهادارواکیف Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş
  •  صنعت تجارت و بازاریابی واکیف Vakıf Pazarlama San. ve Ticaret A.Ş
  •  هتلداری تاکسیم Taksim Otelcilik A.Ş
  •  شرکت انرژی و معدن واکیف Vakıf Enerji ve Madencilik A.Ş
  •  ارزیابی املاک واکیف Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş

وضعیت افتتاح حساب بانکی برای ایرانیان در واکیف بانک چطور است؟

متاسفانه واکیف بانک به سختی برای ایرانیان حساب بانکی باز می‌کند. همچنین در صورت افتتاح حساب، سقف تراکنش‌ها برای مشتریان ایرانی این بانک، کمتر از دیگر مشتریان است که خود یک امتیاز منفی دیگر حساب می‌شود.

البته ماجرا به همین جا ختم نشده و برای استفاده از خدماتی مثل موبایل بانک نیز، مشکلات دیگری پیش روی شما قرار می‌گیرد و اصلا ممکن است اجازه استفاده از موبایل بانک برای شما صادر نشود.

در مجموع و بین بانک‌های ترکیه، همچنان «زراعت بانک» و «ایش بانک» گزینه‌های بسیار بهتری برای ما ایرانیان است.

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

10 دلیل اصلی برای زندگی در استانبول چیست؟

10 دلیل اصلی برای زندگی در استانبول چیست؟

10 دلیل اصلی برای زندگی در استانبول چیست؟ استانبول شهری باشکوه است که در یکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + یک =