هزينه زندگي در استانبول نسبت به تهران يا شهرهاي بزرگ ايران بالاتر است، البته كيفيت زندگي هم همينطور. ولي مي شود در استانبول هم هزينه ها را كنترل كرد و پايين آورد.
اجاره آپارتمان: بديهي است كه بخش زيادي از هزينه ها بابت اجاره آپارتمان است كه بر اساس موقعيت ساختمان و متراژ ، قيمتها مختلفي دارد. مي توان آپارتمانهاي كوچكتر انتخاب كرد و يا با شخص يا خانواده ديگري
هم خانه شد. به شارژ ماهيانه آپارتمان ( عايدات) توجه ويژه كنيد.
لوازم برقي ، مبلمان و… : استفاده از سايتهاي صاحبيندن و لتگو كه مخصوص خريد لوازم دست دوم هستند ، در كنترل هزينه ها به طرز قابل توجهي اثرگذار هستند.
خريد مواد مصرفي سوپري : اجناس در فروشگاه هاي كارفور و ميگروس با تنوع زياد وجود دارند اما خريد از فروشگاههاي بيم ، شوك و صدويك ، گاهي هزينه ها را تا پنجاه درصد كاهش مي دهند. .
خريد ميوه و سبزيجات: بازارهاي محلي كه هر روز هفته در يك محله بر قرار است بهترين مكان براي خريد ميوه ، سبزي و … است كه گاهي تا هفتاد درصد هم اختلاف قيمت نسبت به خريد از ميوه فروشيها را دارند.
حمل و نقل : استفاده از سيستم حمل و نقل عمومي جامعي كه در همه جاي استانبول وجود دارد براي كنترل هرينه ها امري ضروري است.كافيست استانبول كارت بخريد.
لباس ،كيف و كفش و…: اوت لت مالها بهترين مكان براي خريد اين اقلام هستند. به تاريخ حراجها هم توجه داشته باشيد .
مصرف آب ، برق و گاز: تغيير اساسي در فرهنگ استفاده از آب و برق و گاز را بايد در خانه خود نهادينه كنيد. اينجا ايران نيست و انرژي گران است.
اينترنت: استفاده از بسته هاي اينترنتي بر روي خطوط تلفن و كنترل ميزان مصرف از طريق اپليكيشنهاي اپراتورها ،گرفتن جوايز هفتگي خطوط كه معمولا گيگ اضافه است و استفاده از اينترنت كافه ها و رستورانها كه
رايگان است باعث كم كردن هزينه هاي اينترنت مي شود.