اخذ وکیل فارسی زبان در ترکیه | شرایط و هزینه ها
ممکن است برای بسیار از افرادی که قصد مهاجرت به استانبول را دارند سوال باشد که چرا برای مهاجرت به ترکیه به وکیل فارسی زبان در ترکیه نیازمند هستند؟ در واقع باید گفت که بهره مندی از وکلای رسمی مهاجرت جهت مهاجرت کردن به هر کشوری بسیار مهم و ضروری میباشد. چرا که فرآیند انجام این کار یک امر تخصصی بوده و دارای پیچیدگیهای خاص خودش میباشد. بنابراین افراد برای این که بتوانند به صورت کاملا قانونی به یک کشور مهاجرت کنند و این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارند، به یک وکیل فارسی زبان در ترکیه که با تجربه هم باشد، نیازمند هستند.
در غیر این صورت ممکن است این افراد پس از صرف هزینههای زیاد نتوانند از کشور مورد نظر خود پذیرش بگیرند.
آیا به وکیل فارسی زبان در ترکیه نیاز داریم؟
امروزه نه تنها در ترکیه بلکه حتی در کشور خودمان هر خانوادهای به یک وکیل حقوقی نیازمند است تا راهنماییهای لازم و همراهیهای مربوطه را از او دریافت کند. حال در ترکیه هم برای ایرانیها نیاز به وکلای فارسی زبان است تا بتوانند با راهنمایی آنها تمامی مسائل حقوقی خود را رفع نمایند.
از جمله مهمترین دلایل نیاز به وکیل فارسی زبان در استانبول ترکیه عبارتند از:
- راهنمایی در امر مهاجرت
همانطور که میدانید مهاجرت از جمله دلایلی است که شما حتماً به یک وکیل متبحر و متخصص نیاز پیدا میکنید؛ زیرا پروسه مهاجرت از اخذ ویزا تا ارائه مدارک مورد نیاز و غیره گرفته همگی به یک وکیل حرفهای و مجرب نیاز خواهند داشت.
- هدایت در خرید ملک
اصولاً هنگام خرید ملک مشورت یا مشاوره با افراد متخصص یا همان وکلای ملکی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ چراکه قبل از خرید ملک او مشاورههای لازم را در خصوص تایید مدارک، تهیه و بررسی آنها به شخص ارائه میدهد. همچنین در هر معامله ملکی، ترجمه و تایید پاسپورتها و مدارک لازم نیازمند یک وکیل مجرب است که وکیل فارسی زبان به ایرانیها کمک بسیار زیادی میکند.
- همراهی جهت اخذ شهروندی
برای اخذ شهروندی ترکیه نیاز است که فرد به مدت ۵ سال در ترکیه با حق بیمه و اجاره زندگی خود را بگذراند. اصولاً برای این امر نیازی به وکیل نیست، اما ممکن است یک سری تغییراتی در بخشنامههای قانونی آنها یا موانعی بر سر راه افراد به وجود آید که به یک وکیل دادگستری فارسی زبان نیاز باشد.
- ثبت شرکت در ترکیه
قطعاً ثبت شرکت در همه کشورها به ویژه ثبت شرکت در ترکیه، دارای پیچیدگیهای مخصوص به خود است. به همین دلیل اخذ یک وکیل فارسی زبان در ترکیه در زمینه ثبت شرکتها میتواند کمک ویژهای به افراد کند تا از بابت مسائل حقوقی هیچگونه نگرانی نداشته باشند.
- ثبت ازدواج در ترکیه
پروسه ثبت ازدواج در ترکیه همانند ایران هم نیازمند رعایت تشریفات خاصی است. در این کشور برای ثبت ازدواج نیاز به تهیه مدارک، ترجمه و مشاورههای حقوقی و قوانین خاص خود است که رعایت آنها میتواند پروسه ازدواج را تسهیل بخشد.
ویژگی های بهترین وکیل در ترکیه
بهترین وکیل در ترکیه، وکیلی است که مطابق با شرایط و نوع پرونده پیشنهادی از طرف شما اقدامات موثری را انجام دهد. از آنجایی که وکیل بر تمام قوانین مربوطه تسلط دارد، باید کاری کند که به روند کار سرعت خوبی ببخشد. اصولاً وکلای خوبی از جمله وکیل فارسی زبان در ترکیه مشغول به فعالیت بوده که دارای دانش کافی نیز هستند. رازداری، امانتداری، در پیش گرفتن اصول حرفهای و شفافسازی مسیر پرونده از ویژگیهای بارز یک وکیل خوب یا برتر در ترکیه است. یک وکیل خوب در ترکیه باید سابقه خوبی هم در حل پروندههای مهاجرتی، کیفری، حقوقی و دیگر موارد داشته باشد.
هزینه وکیل در ترکیه
تعیین هزینه وکیل در ترکیه بستگی به عوامل مختلفی دارد و میتواند بسیار متغیر باشد، اما یکسری موارد در تعیین آن نقش اصلی دارند که اولین آن نوع پرونده است. پروندههای خانوادگی، کیفری، تجاری و غیره هزینههای متفاوتی دارند. هرچه پرونده پیچیدهتر باشد، معمولاً هزینه بیشتری نیز خواهد داشت. البته تجربه و شهرت وکیل را نیز نمیتوان نادیده گرفت. وکلای با تجربه و شناخته شده معمولاً هزینه بالاتری را دریافت میکنند. محل وکالت، نرخ ساعتی یا حق الوکاله و هزینههای جانبی همه در هزینه وکیل تاثیرگذار هستند.
علاوه بر آن در شهرهای بزرگ مانند: آنکارا، استانبول و ازمیر هزینه وکیل بالاتر از شهرهای کوچکتر است. همچنین برخی وکلا بر اساس نرخ ساعتی هزینه دریافت میکنند. به طور میانگین میتوان گفت هزینه وکیل در ترکیه برای یک پرونده متوسط بین ۵۰۰۰ تا ۱۵ هزار لیر ترکیه بوده اما برای پروندههای پیچیدهتر این هزینه میتواند بسیار بیشتر شود.
قوانین وکالت در ترکیه
قوانین مربوط به وکالت توسط اتحادیه کانونهای وکلای ترکیه تنظیم و اعمال میشود. برخی از قوانین و مقررات مهم آن شامل موارد زیر است:
شرایط احراز صلاحیت: برای احراز صلاحیت وکالت در ترکیه، افراد باید دارای مدرک لیسانس حقوق از یک دانشگاه معتبر، گذراندن دوره کارآموزی و قبولی در آزمون وکالت باشند.
آیین نامه رفتار حرفه ای: وکلا موظف به رعایت آیین نامه رفتار حرفهای هستند که شامل اصول اخلاقی، رازداری، صداقت و امانتداری است.
تعرفه خدمات حقوقی: کانون وکلا، تعرفه خدمات حقوقی را تعیین میکند. وکلا باید از این تعرفهها تبعیت کنند، مگر آنکه با موکل خود توافق دیگری داشته باشند.
آموزش مستمر: وکلا ملزم به شرکت در دورههای آموزش مستمر هستند تا از آخرین تغییرات قوانین و مقررات آگاه شوند.
بیمه مسئولیت حرفه ای: وکلا باید بیمه مسئولیت حرفهای داشته باشند تا در صورت اشتباه یا قصور، خسارات وارده را جبران کنند.
انضباطی: کانون وکلا میتواند در صورت تخلف وکلا از قوانین و مقررات، آنها را تحت تعقیب انضباطی قرار دهد که منجر به محرومیت موقت یا دائم از وکالت خواهد شد. این قوانین و مقررات با هدف تضمین استانداردهای حرفهای وکالت، حفظ حقوق موکلین و حفظ اعتبار و شأن حرفه وکالت در ترکیه وضع شدهاند.
در مجموع قوانین وکالت ترکیه شباهت فراوانی به قوانین وکالت در ایران دارد، در حالی که کارآموزی وکالت در ایران ۱۸ ماه بوده اما در ترکیه ۲۴ ماه است.
موارد بسیار مهم در انتخاب وکیل در ترکیه
جهت انتخاب یک وکیل خوب باید نکات و موارد مهمی را مد نظر قرار داد این نکات عبارتند از:
تجربه و تخصص: انتخاب وکیلی که در زمینه مورد نظر شما تجربه و تخصص کافی داشته باشد، بسیار مهم است. تسلط وکیل بر قوانین و رویههای قضایی مرتبط میتواند تاثیر زیادی بر نتیجه پرونده شما داشته باشد.
شهرت و سابقه: بررسی شهرت و سابقه وکیل در محافل حقوقی و نظرات مشتریان قبلی میتواند به شما در انتخاب وکیل مناسب کمک کند.
مهارتهای ارتباطی: یک وکیل خوب باید مهارتهای ارتباطی قوی داشته باشد تا بتواند موضوع را به خوبی برای شما توضیح دهد و نظرات شما را نیز درک کند.
هزینهها: هزینههای وکیل را مقایسه کنید و از پرداخت هزینههای بیش از حد خودداری کنید. اما صرفا بر اساس هزینه پایین تصمیم نگیرید، کیفیت خدمات نیز باید در نظر گرفته شود.
آشنایی با قوانین و فرهنگ محلی: اگر زبان ترکی را نمیدانید، داشتن وکیلی که به زبان شما تسلط داشته باشد یا همان وکیل فارسی زبان در ترکیه، بسیار مهم است. همچنین آشنایی وکیل با فرهنگ و آداب محلی میتواند در پیشبرد پرونده شما موثر باشد.
دسترسی آسان: انتخاب وکیلی که دفتر یا محل کارش برای شما قابل دسترسی باشد، میتواند در پیگیری پرونده و ارتباطات، راحتتر شما را یاری کند.
بنابراین توجه به این نکات کلیدی میتواند به شما در انتخاب وکیل مناسب در ترکیه بسیار کمک کننده باشد.
هزینه وکیل مهاجرت در ترکیه چقدر است؟
اگر شما هم در پیش بردن امور مهاجرت به ترکیه به وکیل احتیاج پیدا کردید، باید بدانید که هزینه وکیل مهاجرت به ترکیه بسته به نوع روش مهاجرت و پیچیدگی پرونده، متفاوت خواهد بود؛ به عنوان مثال هزینه مهاجرت از طریق کار یا تحصیل، مهاجرت از طریق سرمایهگذاری، مهاجرت از طریق ازدواج و پناهندگی در ترکیه هر کدام شرایط و روند خاص خود را داراست و متفاوت هستند. بنابراین باید ببینید که پرونده شما از چه نوعی خواهد بود.