آزمون YÖS چیست؟

آزمون YÖS چیست؟

آزمون یوس YÖS جهت ورود به دانشگاههای ترکیه برای دانشجویان تبعه خارجی از مقطع دیپلم برگزار می گردد.

این آزمون از سال ۲۰۱۰ به بعد توسط هر دانشگاه معتبر ترکیه به صورت مجزا سالیانه یک بار در ترکیه برگزار می گردد. دانشگاههای ترکیه برای پذیرش دانشجو از مقطع دیپلم متوسطه ،طی برگزاریِ آزمون یوس اقدام مینمایند.

آزمون یوس مشتمل بر سوالات ریاضی و تست هوش میباشد که هریک از دانشگاهها سالانه یکبار بصورت جداگانه برگزار میکنند.

امتیاز و نمره کسب شده از آزمون YÖS توسط متقاضی ، نقش مهمی در انتخاب رشته و پذیرش دانشگاه دارد .

شرکت منظم در کلاسهای یوس و یادگیری راهکارهای پاسخگویی به سوالات تستی طبق سرفصل های آزمون، کمک موثری در موفقیت و کسب امتیاز بالای داوطلب دارد.

برای‌ ورود به‌ دانشگاهها و مراکز اموزش‌ عالی‌ کشور ترکیه‌ دارا بودن‌ مدرک‌ دیپلم‌ دبیرستان‌ و گذراندن‌ ازمون‌ yös (یوس) الزامی‌ است‌.

آزمون‌ یوس برای‌ متقاضیان‌ خارجی‌ که‌ به‌ زبانهای‌ ترکی‌ استانبولی و انگلیسی‌ برگزار می‌ شود. دروس‌ امتحانی‌ شامل‌ ریاضی‌ و هوش‌ می‌ باشد که توسط هر دانشگاه انجام میشود.

پذیرش‌ دانشجویان‌ در دانشگاهها بر اساس‌ رتبه‌ کسب‌ نموده‌ در ازمون‌ یوس می‌ باشد. هر سال یکبار امتحان یوس برای دانشجویان خارجی برگزار می شود.

گسترش آموزش عالی در ترکیه ، برای بقا در جهان مدرن امروزی ،از لحاظ کمی و کیفی مهمترین و ابتدایی ترین هدف می باشد که طرحهای آموزشی و برنامه های اجراشده در زمینه آزمون yos همگی گویای این امر می باشند.

امور مربوط به انتخاب و جایگزینی دانشجویان در مؤسسات آموزش عالی ترکیه توسط سازمان ÖSYM در ترکیه پیگیری می شود و متقاضیان خارجی می بایست در آزمون YÖS که توسط هر دانشگاه، هر ساله برگزار می گردد .

شرکت و پس از احراز رتبه قبولی توانایی ثبت نام و ادامه تحصیل در مؤسسات آموزش عالی و دانشگاههای معتبر ترکیه را خواهند داشت.

آزمون YÖS شامل سنجش استعدادهای آموزشی پایه ( هوش و استعداد تحصیلی) و ریاضی در حد دوره دبیرستان که معمولا به دو زبان انگلیسی و ترکی استانبولی توسط هر دانشگاه طراحی می گردد و مبنای اصلی پذیرش دانشجو می باشد.

معمولا آزمون یوس ۵ جوابی بوده و هر پاسخ غلط ۱/۴ امتیاز منفی خواهد داشت.

آزمون تومر چیست؟

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

اصطلاحات کاربردی صرافی به ترکی استانبولی

اصطلاحات مهم و رایج در بخش صرافی ها به زبان ترکی استانبولی ردیف اصطلاحات معادل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + چهار =