شبکه های محبوب در ترکیه

با 6 شبکه اجتماعی پرطرفدار در ترکیه آشنا شوید

با 6 شبکه اجتماعی پرطرفدار در ترکیه آشنا شوید

رسانه ها و شبکه های اجتماعی در حال حاضر در حال رشد و گسترش عجیبی هستند که هر فردی را که با اینترنت سر و کار دارد را به سمت خود جلب می کنند بطوریکه هر چند وقت یکبار سر و کله یک شبکه اجتماعی جدیدتر در دنیای وب پیدا می شود که البته با طرفداران زیادی هم روبرو می شوند.

شاید از شنیدن این موضوع که ترکیه یکی از بزرگترین بازارهای شبکه های اجتماعی در جهان می باشد، شگفت زده شوید. علاقه شدیدی که ترکیه ای ها به شبکه های اجتماعی دارند، در کل کشور به چشم می خورد که با گسترش و توسعه تلفن های همراه، بیش از پیش مشهود می باشد. در زیر به 6 شبکه محبوب اجتماعی که در کشور ترکیه پرطرفدار است، معرفی شده است.

1. فیس بوک (Facebook)

شاید باورش سخت باشد، اما 96% کل کاربران اینترنت در ترکیه، عضو فیسبوک می باشند. ترکیه ای ها از طرفداران بزرگ فیسبوک هستند و بیشترین استفاده را از آن می کنند؛ زیرا تقریبا از هر پنج، سه نفرشان بطور روزانه به فیسبوک دسترسی دارند و هر ماه 4 میلیارد صفحه را در این شکه اجتماعی بازدید می کنند. استفاده از شبکه های اجتماعی در ترکیه (از طریف رایانه شخصی و لپ تاپ یا در دستگاه های تلفن همراه مانند تلفن های هوشمند و تبلت)، به طور قابل توجهی فرهنگ ملت را تنها در چند سال اخیر تغییر داده است. ترکیه ای ها تا حد زیادی از اپلیکیشن های تحت وبی چون «Facebook For Every Phone» بدلیل امکان دسترسی سریع تلفن های قدیمی همراه به فیسبوک و همچنین صاحبان iOS یا Android را می دهد.

دانلود از اپ استوردانلود از گوگل پلی

2. توییتر (Twitter)

توییتر دارای 72% نفوذ در بازار ترکیه است و در بین همه شبکه های اصلی اجتماعی، متعارف ترین روش برای برقراری ارتباط می باشد که همین امر، آن را به یکی از رایج ترین روش های برقراری ارتباط در بین مردم ترکیه بدل کرده است. اگرچه گاها دسترسی به این شبکه اجتماعی توسط دولت ترکیه محدود یا ممنوع می گردد، اما هنوز هم یکی از موثرترین درگاه های ارتباطی مخصوصا از طریق هشتگ می باشد.

دانلود از اپ استوردانلود از گوگل پلی

3. اینستاگرام (Instagram)

ترکیه ای ها عاشق شبکه های اجتماعی هستند؛ بویژه آنهایی که مانند اینستاگرام، مبتنی بر عکس می باشند. براساس پورتال آماری مستقر در آلمان، ترکیه در بین کشورهایی با بیشترین کاربر در اینستاگرام، در رده پنجم قرار دارد. بر این اساس، تعداد کاربران ترکیه ای این شبکه اجتماعی در اکتبر 2018، برابر با 37 میلیون کاربر فعال بوده که معادل 45% از کل جمعیت این کشور می باشد. طبق این گزارش، امریکا با 121 میلیون کاربر فعال، برزیل و هند هرکدام با 71 و 64 میلیون به ترتیب و اندونزی، ترکیه، روسیه، ژاپن، ایران، ایالات متحده و مکزیک سایر کشورها، در رده های بعدی این فهرست جای دارند.

دانلود از اپ استوردانلود از گوگل پلی

4. پینترست (Pinterest)

پینترست (Pinterest) یک شبکه اجتماعی نسبتاً نوظهوری است که در ماه مارس 2010 تأسیس شده است و در همین مدت به موفقیت خیره کننده ای دست یافته و توانسته با سبک و سیاق جدیدی که دارد، کاربران زیادی را به خود جذب کند. پینترست مبتنی بر عکس است که بسیار مورد توجه قرار گرفته و به یکی از قطب های انتشار عکس در دنیا تبدیل شده است. در پینترست می توانید به تعداد نامحدود برای خود آلبوم تصاویر ایجاد کرده و آنها را بین دیگران به اشتراک بگذارید. پینترست برای تعداد و عناوین آلبوم ها و نوع عکس ها هیچ محدودیتی قائل نشده است. شما می توانید برای اهداف تبلیغاتی و یا جذب بیننده برای سایتتان در پینترست فعالیت می کنید. این سایت مانند یک‌ بورد، تخته‌ای از تصاویری است که شما می‌توانید از سایت‌های دیگری که از آنها دیدن می‌کنید، سنجاق یا پین کنید.

دانلود از اپ استوردانلود از گوگل پلی

5. یوتیوب (YouTube)

ترکیه ای ها به تنهایی 88 میلیون بازدید را از ویدیوهای موجود در این شبکه اجتماعی به صورت ماهیانه انجام می دهند؛ از این رو، یوتیوب به عنوان بزرگترین پلتفرم اشتراک ویدیو در این کشور تبدیل شده است. اگرچه یوتیوب به طور رسمی در ترکیه ممنوع گردیده، اما با تغییر پارامترهای اتصال و استفاده از سرورهای جایگزین DNS، این وب سایت هنوز در دسترس بوده و یوتیوب را به هشتمین وب سایت محبوب در ترکیه بدل کرده است.

دانلود از اپ استوردانلود از گوگل پلی

6. لینکدین (LinkedIn)

در ترکیه، عضویت و فعالیت در فیسبوک به عنوان رایج ترین شبکه اجتماعی چه بصورت شخصی و نیز در بخش کسب کار، به اندازه شبکه اجتماعی لینکدین که بطور مشخص در حوزه تجاری مورد استفاده قرار می گیرد، کاربرد دارد. اما باتوجه به سهم گسترده لینکدین در عرصه تجارت و نیز بازار کسب و کار، و همچنین رشد اقتصادی و تجاری در ترکیه که فرصت های فراوانی را در حوزه کسب وکار فراهم آورده، موجب محبوب و کاربردی تر شدن این شبکه اجتماعی در این حوزه شده است؛ درحقیقت، لینکدین رتبه نخست را در حوزه کسب و کار دارا می باشد. بر این اساس، با درنظر گرفتن جمعیت 78 میلیون نفری ترکیه و 34% کاربران اینترنتی که از لینکدین استفاده می کنند (برابر با 26.5 میلیون نفر)، به راحتی می توان دریافت که تعداد کاربران این شبکه اجتماعی از از کل نیرویِ کار شاغل در ترکیه، بیشتر می باشد.

دانلود از اپ استوردانلود از گوگل پلی

معرفی اپلیکیشن های کاربردی در ترکیه

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

معرفی اپلیکیشن Busuu

آموزش زبان ترکی استانبولی با اپلیکیشن Busuu

آموزش زبان ترکی استانبولی با اپلیکیشن Busuu اپلیکیشن Busuu: Learn & Speak Languages یکی از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 10 =