چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404
آموزش و پرورش ترکیه مقررات جدیدی را برای مدارس تعیین کرد

آموزش و پرورش ترکیه مقررات جدیدی را برای مدارس تعیین کرد

آموزش و پرورش ترکیه مقررات جدیدی را برای مدارس تعیین کرد

وزیر آموزش ملی ترکیه در یک نشست خبری از اعمال مجموعه مقررات تازه در سال تحصیلی جدید خبر داد. از جمله این مقررات تکرار پایه برای دوره‌های دبیرستان و همچنین سخت گیری برسر حضور در مدرسه است.

به گزارش روزنامه حریت در روز جمعه ۱۸ آگوست یوسف تکین وزیر آموزش ملی ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی در آنکارا گفت در کنار اعمال این مقررات جدید به شکل جدی با موسسه ها غیرقانونی آموزشی که بعد از دوره کرونا به وجود آمده برخورد خواهیم کرد.

بر اساس اعلام یوسف تکین، وزیر آموزش ملی ترکیه در سال تحصیلی پیش رو نظارت ویژه‌ای بر روی نمره‌دهی به دانش‌آموزان و حضور و غیاب آن‌ها صورت خواهد گرفت. وی همچنین گفت که تکرار پایه (بار دیگر خواندن دوره گذرانده شدن در صورت عدم کسب نمرات لازم) از امسال برای دبیرستان‌ها اجرایی خواهد شد.

تکین همچنین با اشاره به اینکه در طول دوره همه گیری، سخت گیری نسبت به غیبت دانش آموزان در کلاس‌ها کم بود افزود: امسال هیچ گونه ارفاقی نسبت به غیبت در کلاس‌ها و نمرات وجود نخواهد داشت. اگر دانش_آموزان بیش از حد مجاز غیبت داشته باشند و یا حد نصاب نمرات نهایی را کسب نکنند مطابق با مقررات با آنها برخورد خواهد شد.

وی در این نشست تاکید کرد «یک بار دیگر در مورد غیبت به شما بگویم که فرزندان ما در پایان سال تحصیلی آینده نباید انتظار عفو یا چیزی مثل آن را داشته باشند. ما در مورد غیبت و تجدید دوره بسیار جدی هستیم. از همین حالا به دوستان هشدار می‌دهم تا بعداً با مشکل مواجه نشویم.»

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

معرفی انواع لباس‌های تابستانی به زبان ترکی استانبولی

معرفی انواع لباس‌های تابستانی به زبان ترکی استانبولی

آموزش انواع لباس‌های تابستانی به زبان ترکی استانبولی ردیف اصطلاحات معادل ترکی استانبولی 1 تی‌شرت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =